Wilt u voor vandaag nog een reservering plaatsen? Dit kan helaas alleen telefonisch, aangezien we online reserveringen pas kunnen garanderen als deze 24 uur van te voren zijn geplaatst.

Let op! Wegens onze verbouwing zal ons restaurant vanaf 1 juni nog niet geopend zijn. Wanneer het zo ver is, zal onze officiële openingsdatum tijdig worden gecommuniceerd op de website en social media. 

Beste Gast van “Werelds” restaurant Parkstad Plaza,

Op donderdag 12 maart jl. heeft het kabinet in samenspraak met RIVM (Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu), de belangrijkste informatiebron voor Nederland voor hygiëne en gezondheid, een aantal extra preventiemaatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Zo worden alle Nederlanders opgeroepen om vanwege de uitbraak van het coronavirus zoveel mogelijk thuis te werken.

Daarnaast worden alle evenementen met meer dan honderd bezoekers in heel Nederland afgelast.

Gezien het feit dat binnen “Werelds” restaurant Parkstad Plaza altijd meer dan honderd gasten aanwezig zijn heeft de directie in het kader van haar verantwoordelijkheid de beslissing genomen om in het belang van de gasten en het personeel van “Werelds” restaurant Parkstad Plaza vanaf vrijdag 13 maart t/m nader te bepalen bericht van de overheid.

Het zal duidelijk zijn dat dit geen gemakkelijk beslissing is geweest maar de directie is ervan overtuigd dat op deze wijze een bijdrage kan worden geleverd met betrekking tot de inperking van het coronavirus wat een maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor iedere onderneming binnen Nederland.

In het vertrouwen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Danny Deng

Directeur “Werelds” restaurant Parkstad Plaza