Wie zijn wij?

Gelukkig zijn we niet alleen!

”Werelds” restaurant Parkstad Plaza heeft naast haar vestiging in Kerkrade ook nog een aantal broertjes en zusjes in de regio Zuid-Limburg en Gelderland.

Met een relatief jong, dynamisch team werkt de organisatie dagelijks door aan het verbeteren van de bestaande concepten en het ontwikkelen en bedenken van nieuwe mogelijkheden.

Bedrijven die behoren tot de LD-groep:

Azië Tapas Maastricht:

In restaurant Azië Tapas en op haar terras gelegen aan één van de mooiste pleinen van Nederland, kunnen onze gasten kennis maken met de veelzijdigheid van de Aziatische keukens.
De avondkaart bestaat uit allerlei kleine (tapas) gerechten waarbij je kennis maakt met onder andere de Indonesische, Thaise, Chinese, Japanse, Vietnamese, Sri Lankaanse en de Indiase keuken.
In de ochtend en middag kun je hier ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan internationale en nationale lunchgerechten geserveerd.
Neem alvast een kijkje: www.azietapas.nl

Tokyoto: Maastricht & Zaandam

In zowel het stadscentrum van Zaandam als Maastricht is Tokyoto niet meer weg te denken als het gaat om de Japanse Keuken. Tokyoto werkt met een ‘’all you can eat’’ formule waarbij je in verschillende rondes heerlijkste sushi en andere Japanse specialiteiten op tafel krijgt die je zelf uitkiest. Tijdens de lunch worden er typische Japanse Bento lunchgerechten geserveerd.
Op onze locatie in Maastricht aan de Kesselskade is het tevens mogelijk om heerlijk te vertoeven op het zonrijke terras met uitzicht op de beroemde Sint Servaasbrug.
Neem alvast een kijkje: www.tokyoto.nl

DADAWAN: Maastricht & Arnhem

De keuken van DADAWAN staat voor het beste van de Oosterse en Westerse keuken. In een gezellige setting die oogt als een Grand Café worden de gerechten met veel beleving vanuit een open keuken op een eigenzinnige manier gepresenteerd. De geserveerde authentieke gerechten zorgen voor een smaaksensatie en zijn ook nog eens gezond en verrassend betaalbaar.
DADAWAN: Wordly food. Small town prices
Neem alvast een kijkje: www.dadawan.nl