Altijd pret voor de kids!

Kinderen houden van eten. Net zoals ze van spelen houden. Bij Parkstad Plaza kunnen de kids van beide genieten. In onze mega kidscorner kunnen kinderen  zich kostelijk vermaken terwijl de ouders rustig kunnen genieten.

Veiligheid staat natuurlijk voorop, om ook tijdens uw diner een oogje in het zeil te houden hebben wij een nieuw camera systeem. Met een speciale app kunt u inloggen op onze camera’s in de kidscorner en rustig in de gaten houden wat zich in de kidscorner afspeelt.

De kidscorner is via een trap achter in het restaurant bereikbaar, maar het is natuurlijk veel leuker om de glijbaan te gebruiken zodat je binnen een paar tellen onder staat. De Kidscorner biedt speelplezier voor kinderen tot en met 11 jaar. Met een reuze apenkooi kunnen kinderen klimmen klauteren en zelf een mooi bouwwerk maken met de mega Lego blokken. Even relaxen in de bioscoop of op ontdekkingstocht in de speeltrein behoort ook tot de mogelijkheden. Voor onze creatieve gasten hebben we twee grote knutseltafels.

Onze laatste aanwinst is de kinderkeuken. In deze gezellige bakkerij staat dagelijks een van onze top bakkers klaar om samen met de kinderen heerlijke lekkernijen te bakken, die je mee naar huis mag nemen!

Voor de allerkleinste gasten is er een spannende peuterhoek waar veilig geklommen en gekropen kan worden.