Kids

Altijd pret voor de kids!

Kinderen houden van eten. Net zoveel als ze van spelen houden. Bij Parkstad Plaza kunnen ze van beide genieten. Terwijl de ouderen rustig zitten te eten, vermaken de kids zich uren in ons speelparadijs. Veiligheid staat natuurlijk voorop! Om ook tijdens het diner een oogje in het zeil te houden, hebben wij een nieuw camerasysteem. Via een speciale app kan er ingelogd worden op de camera’s in de kidscorner die de kleintjes constant in de gaten houden.

Het kinderparadijs is via een trap achter in het restaurant te bereiken, maar het is natuurlijk veel leuker om de glijbaan te gebruiken. De kidscorner biedt uren speelplezier voor kinderen tot en met 11 jaar. In de reuze apenkooi kunnen ze naar harte klimmen, klauteren en een mooi bouwwerk maken met de grote Lego blokken. In de bioscoop wordt er gerelaxed voordat de ontdekkingstocht doorgaat in de speeltrein. De creatievelingen leven zich helemaal uit aan de twee grote knutseltafels.

SAMEN BAKKEN IN DE KINDERKEUKEN

In onze bijzondere kinderkeuken zijn de kids hoofdchefs van de dag! In de gezellige bakkerij staat elke dag een van onze top bakkers klaar om samen met de kinderen heerlijke lekkernijen te bakken, die natuurlijk mee naar huis mogen!