Smaakvolle gerechten uit onze wereldkeukens, de beste service tijdens het dineren en steeds weer nieuwe originele themadagen. Wij streven in ons restaurant voortdurend naar hoge kwaliteit en een onvergetelijke beleving voor het hele gezin. Om deze kwaliteit en beleving te blijven nastreven, gaan wij vanaf 1 juni een vernieuwing in onze week doorvoeren.

Elke maandag = Seniorendag*
De eerste maandag van de maand is de Seniorendag vaste prik. Iedereen vanaf 65 jaar kan dan heerlijk komen genieten van ons wereldse arrangement met een leuke korting.

Wegens dit grote succes zal vanaf 1 juni onze Seniorendag op elke maandag plaatsvinden!

Elke dinsdag = Rustdag
Wij zijn heel blij met en trots op al onze medewerkers die het hele jaar door zorgen voor de beste service en beleving. Dit vergt moeite en passie, daar zijn wij zeer dankbaar voor!

Om deze passie te blijven uitdragen, zal vanaf 1 juni een rustdag voor alle medewerkers worden ingelast op elke dinsdag. Het restaurant zal dan gesloten zijn.

Elke woensdag = Kids 4 Free day*
Als we iets voor de grote mensen doen, dan doen we ook iets voor de kleintjes! Onze jaarlijkse Kids 4 Free weken zijn altijd een groot succes, waarbij alle kleine smullers gratis mogen genieten van onze wereldse gerechten.

Speciaal voor deze kleintjes zal vanaf 1 juni een vaste Kids 4 Free Day op elke woensdag plaatsvinden! De allereerste Kids 4 Free Day op 5 juni zal worden ingeluid met een groot festijn. Houd hiervoor onze social media in de gaten.

 

Wij hebben gigantisch veel zin in deze vernieuwing! Jij ook? Plan dan alvast het juni-uitje met het gezin!

*Niet geldig in combinatie met andere acties